Legal Aptitude MCQs – Commonly Asked Questions for Exams – Must Know Topics and Concepts Part 15

Online Paper 1 complete video course with Dr. Manishika Jain. Lifetime subscription. Includes tests and expected questions. Join now!

127. ab … non fit injuria.

a) abnsu

b) assuetis

c) esse

d) usque

Ans: (b)

128. Nemo debet … pro una … Causa.

a) vinculo, non

b) bis vexari, eadem

c) mensa, et

d) debet, et

Ans: (b)

129. actus non facit reum … sit rea.

a) nisi men՚s

b) rem cantelam

c) ad quem

d) ligitimi non

Ans: (a)

130. Interest republican … Latium.

a) uexari pro

b) nemo debet

c) ut sit finis

d) Executio non

Ans: (c)

131. administration ad …

a) bonis

b) litem

c) ancillary

d) uitam

Ans: (b)

132 … cogit ad impossible.

a) Lex non

b) Debet bis

c) Finis lithium

d) Juris non

Ans: (a)

133. ad … Tempos is.

a) questions

b) pundtuam

c) potest in

d) naturam

Ans: (b)

134. administration … lite.

a) Durante

b) caribus

c) quod alteri

d) Pendente

Ans: (d)

135. aequitas Est …

a) aequalitas

b) Est correc

c) qui vult

d) cum injuria

Ans: (d)

136 … alteram partem.

a) auctoris

b) aucli

c) bona fides

d) bona gestura

Ans: (b)

137. autre … acquit/convict

a) valet in lege

b) fois

c) animus

d) ut quod

Ans: (b)

138. breve Judicate debet sequi Suum originate, et accessorium … Principle.

a) debet sequi

b) Suum

c) Aequum

d) et Suum

Ans: (b)

139 … sine qua non

a) bonus judex

b) volenti fit

c) causa

d) breve non

Ans: (c)

140. Donation non.

a) num alia

b) perficitur

c) praesumitur

d) mortis

Ans: (c)

Developed by: