IEO Olympiad Class 5 Set a 2016 Higher Questions and Answers Part 4

Glide to success with Doorsteptutor material for IEO : Get full length tests using official NTA interface: all topics with exact weightage, real exam experience, detailed analytics, comparison and rankings, & questions with full solutions.

Stat passage

Read the notice and Fill in the blanks with suitable options

Photographer Wanted

Do you take great photos?

Do you want to be trained as a photographer?

Are you a student of class 9 or 10?

If the answer is ‘yes’ to all these questions, then Student Times needs you.

Come and click photos for the school magazine!

Walk-in interviews

Date: 7th July, 2016

Time: 1 pm to 2 pm

Venue: School auditorium

Bring: Samples of your photos

Student Times is the school (AA) and it needs a photographer to (BB) photos to go along with their articles. The candidate needs to be (CC) at taking photos and (DD) also be a high school student to qualify for the interview. The interviews will be (EE) on 7th July, 2016 at the school auditorium (FF) 1 pm to 2 pm. Candidates (GG) to carry with them a few sample photographs.

29. AA

a. newspaper

b. magazine

c. radio station

d. TV station

Ans: b) magazine

30. BB

a. make

b. do

c. take

d. have

Ans: c) take

31. CC

a. fine

b. average

c. good

d. okay

Ans: c) good

32. DD

a. may

b. would

c. might

d. must

Ans: d) must

33. EE

a. given

b. held

c. called

d. made

Ans: b) held

34. FF

a. about

b. on

c. at

d. from

Ans: d) from

35. GG

a. want

b. like

c. need

d. think

Ans: c) need

36. Choose the best option to complete each conversation.

Mom: Why are you so restless? Do you have ________ in your pants?

Hari: Dan said he has bad news.

a. moths

b. bugs

c. bees

d. ants

Ans: d) ants

37. Choose the best option to complete each conversation.

Tara: Are you ready with your speech?

Tim: don՚t know. I have ________ in my stomach.

a. squirrels

b. mosquitoes

c. butterflies

d. elephants

Ans: c) butterflies

38. Choose the best option to complete each conversation.

Teacher: He has broken the rules. I՚m sorry.

Mom: I understand. Now, he has to ________ the music.

a) Face

b) Hear

c) Take

d) Clear

Ans: a) face

Developed by: